تولید ۳۹۴ هزار تن گندم در مزارع استان مرکزی

به گزارش مرکزی دیلی، ˈعباس مظفریˈ روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۵۰ هزار تن از گندم تولیدی در داخل استان مصرف و ۲۴۴ هزار تن آن به دیگر استان ها ارسال می شود.

وی بیان کرد: ۲۱۳ هزار هکتار از اراضی این استان زیر کشت گندم قرار دارد که ۶۸ هزار هکتار آن گندم آبی و ۱۴۵ هزار هکتار نیز زیر کشت دیم است.

مظفری با بیان اینکه گندم ۹۲ درصد از مزارع استان مرکزی به صورت مکانیزه برداشت می شود افزود: این میزان در اراضی مسطح استان توسط ۳۲۰ دستگاه کمباین ودر اراضی نیمه کوهستانی توسط ۷۴۰ دستگاه دروگر برداشت شده است.

وی، کیفیت بذر، میزان بارندگی، مکانیزاسیون، تاریخ کشت، تامین آب کافی و مدیریت تولید را از عوامل کیفیت محصول عنوان کرد و یادآور شد: استان مرکزی با تولید ۴ درصد گندم کشور، رتبه هشتم تولید این محصول را دارد.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.