آغاز برداشت زعفران در استان مرکزی

به گزارش مرکزی دیلی، ˈ احمد اسدیˈ روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال گذشته ۶۰ هکتار از باغات استان مرکزی زیر کشت زعفران بوده که این رقم در سالجاری ۲۰ هکتار افزایش یافته است.

وی بیان کرد: امسال با بررسی های انجام شده و رعایت اصول فنی و کوددهی مناسب و به موقع، ۲۵۰ کیلوگرم زعفران از سطح زیر کشت این محصول در استان مرکزی برداشت می شود.

معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه با تولید زعفران زمینه اشتغال برای ۷۰۰ نفر ایجاد شده، خاطر نشان کرد: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در شهرستان های محلات، دلیجان و تفرش قرار دارد.

اسدی ادامه داد: بخشی از زعفران تولیدی استان مرکزی به تهران و دیگر استان ها ارسال می شود.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.