فراخوان نخستین جشنواره ملی عکس هویت استان مرکزی

رئیس حوزه هنری استان مرکزی گفت: فراخوان نخستین جشنواره ملی عکس هویت این استان منتشر شد.

“سالار جیریایی” روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در راستای بهره‌گیری از ظرفیت هنرمندان عکاس، به منظور ثبت نمادهای هویتی استان مرکزی از جمله آیین ها، معماری، طبیعت، جریان زندگی و معرفی هر چه بیشتر شاخصه‌های فرهنگی، اجتماعی و هنری استان مرکزی، حوزه هنری با همکاری استانداری مرکزی اقدام به برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس هویت کرده است.

وی بیان کرد: این رویداد در ۲ بخش اصلی با موضوع استان مرکزی و بخش جنبی با موضوع استان مرکزی قبل از سال ۱۳۶۰ در سطح ملی برگزار می شود.

رئیس حوزه هنری استان مرکزی اظهار کرد: هنرمندان تا ۱۰ تیرماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را از طریق سایت رسمی جشنواره به آدرس www.hoviatmkz.ir ارسال کنند.

جیریایی با بیان اینکه شرکت برای تمامی هنرمندان عکاس کشور در جشنواره آزاد است، گفت: هر هنرمند در بخش اصلی مجاز به ارسال حداکثر ۲۰ اثر به دبیرخانه و در بخش جنبی بدون محدودیت در تعداد اثر می تواند در جشنواره شرکت کندو دبیرخانه جشنواره آمادگی اسکان تعداد معدودی از عکاسان خارج از استان را با هماهنگی دارد.

وی عنوان کرد: هیات داوران این جشنواره محسن راستانی، علی اصغر داودآبادی فراهانی و فرهاد سلیمانی از داوران مطرح کشوری رشته عکاسی هستند.

رییس حوزه هنری استان مرکزی با تاکید بر اینکه دبیرخانه مجاز به استفاده از عکس‌ها در راستای اهداف فرهنگی با ذکر نام هنرمند است، عنوان کرد: برای هر اثر راه یافته مبلغ ۳ میلیون ریال حق تالیف و برای سه اثر برگزیده به ترتیب مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال ، ۷۰ میلیون ریال و ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی و لوح تقدیر در نظر گرفته شده است و به پنج نفر از هنرمندان عکاس که موفق به کسب عنوان شایسته تقدیر شده‌اند مبلغ ۱۰ میلیون ریال به همراه لوح تقدیر جشنواره اهدا می‌شود.

جیریایی خاطرنشان کرد: علاقمندان به شرکت در این جشنواره جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با آیدی @adminhoviat در پیام رسان ایتا و یا شماره تماس ۰۸۶۳۴۰۳۲۶۴۰ داخلی ۱۰۴ ارتباط بگیرند.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.