برگزاری جشنواره غذای سالم در اراک

به گزارش مرکزی دیلی و به نقل از ایرنا،  ایرنا، ۳۰۰ بانوی اراکی در پارک شهدای گمنام اراک با پخت انواع غذاهای سنتی و بومی شهرستان از مواد غذایی متنوعی که گروه های مختلف هرم غذایی را در خود داشتند، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند.

غذتهای شرکت کنندگاندر این جشنواره بر اساس ارزش های غذایی، استفاده نکردن از روغن های نباتی و جامد، بهره گیری از مواد اولیه غذایی سالم و تزئین ارزیابی شد.

این جشنواره که با استقبال پر شور اقشار مختلف مردم روبرو شد از سوی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اراک برپا شد.

پنج بانوی شرکت کننده برتر در این جشنواره با ارزیابی تیم داوری دومیلیون ریال جایزه گرفتند.

به ۱۰نفر بعدی که شاخص های غذای سالم را رعایت کرده بودند نیز یک میلیون ریال جایزه نقدی تعلق گرفت و از تمامی شرکت کنندگان در این جشنواره با اهدا لوح تقدیر و جوایز غیرنقدی تجلیل شد.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.