ضرورت توسعه صنایع زیردستی نفت در استان مرکزی

به گزارش مرکزی دیلی و به نقل از خبرنگار مهر، محمد حسین مقیمی عصر روز چهارشنبه با بیان این مطلب در مراسم بهره برداری از پروژه های طرح توسعه و زیست محیطی پالایشگاه امام خمینی شازند افزود: توزیع بنزین یورو ۴ با توجه به آلایندگی هوای کلان شهر اراک از ضروریاتی است که مورد تاکید مسئولین استان است.

وی ادامه داد: با توجه به تولید بنزین یورو ۴ در پتروشیمی شازند و توزیع آن توسط پالایشگاه امام خمینی شازند تامین سوخت خودروهای استان از این فرآورده با توجه به گستره آلایندگی های زیست محیطی هوا در کلان شهر اراک تاکید مدیریت استان است.

مقیمی اضافه کرد: هر چند که مجموعه استان خود را ملزم به رعایت سیاستهای کلان وزارت نفت می داند اما با توجه به آلودگی هوای اراک این بنزین استاندارد دروهله اول باید در شهر اراک مصرف شود.

استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به توجه ویژه دولت به بخش صنعت و تولید در شرایط فعلی کشور گفت: شرکت نفت از جمله شرکتهایی است که با موفقیت در حوزه خشکی هم در حوزه ابی کارهای خود را پیش برده و توانسته از نظر استخراج نفت خام، پالایشگاه و پالایش کارهای خوبی را انجام دهد که طرح توسعه پالایشگه امام خمینی شازند از جمله این طرح هاست.

 

مقیمی با اظهار خرسندی از اجرای آخرین مرحله طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی شازند در قالب فاز استحصال گوگرد گفت: راه اندازی این واحد در هفته هوای پاک بیانگر توجه و جدیت مسئولین استان به مشکلات زیست محیطی است.

توسعه صنایع زیردستی نفت در استان مرکزی ضروریست

استاندار مرکزی با اشاره به فعالیت گسترده پتروشیمی و پالایشگاه در منطقه شازند بر ضرورت توسعه صنایع زیردستی نفت در استان مرکزی تاکید کرد و گفت: باید با ایجاد صنایع زیردستی که از محل فعالیت این واحدهای ملی تغذیه می شوند بستر توسعه صنعتی استان را فراهم کرد.

مقیمی در ادامه صرفه جویی در مصرف آب از سوی صنایع را مهم برشمرد و گفت: باید با صرفه جویی در مصرف آب و استفاده ازا آبهای تصفیه شده برای خنک کننده ها در مصرف منابع آبی استان صرفه جویی کنیم.

وی تاکید کرد: امروز بخش صنعت استان نیازمند یک تعاون و همدلی است تا در قالب آن بتوانیم از سقوط واحدهای صنعتی کوچکتر جلوگیری کنیم.

ضرورت اجرای طرح جامع کاهش آلودگی هوای کلان شهر اراک

استاندار استان مرکزی در ادامه با اشاره به ضرورت اجرای طرح جامع کاهش آلودگی هوای کلان شهر اراک گفت: ایحاد یک هزار هکتار فضای سبز از ضروریاتی است که باید در قالب اجرای این مصوبه صورت گیرد.

مقیمی تاکید کرد: برگزاری کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک از دیگر اولویت های کاری مدیریت استان است که هر ۱۵ روز یکبار با حضور کارشناسان بخش دولتی و خصوصی در استانداری مرزی برگزار می شود.

وی افزود: به عنوان استاندار مرکزی موضوع تعطیلی دیگ های آلاینده کارخانه آلومینیوم سازی اراک را سر وقت مشخص با جدیت پیگیری می کند.

مدیرعامل پالایشگاه امام خمینی شازند نیز در این نشست گفت: بزرگترین واحد گوگرد سازی کشور که در پالایشگاه امام خمینی شازند راه اندازی شد آخرین حلقه طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی شازند است که توانسته عنوان یکی از به روز ترین واحد تصفیه گوگرد دنیا را از آن خود کند.

علی شیرازی زاده افزود: از مجموع ۱۵ واحد طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی شازند هفت واحد به منظور کاهش آلایندگی هوا ایجاد شده است.

۶۰ درصد مشکلات زیست محیطی اراک حل می شود

وی ادامه داد: با راه اندازی واحد گوگرد سازی پالایشگاه بیش از ۶۰ درصد مشکلات زیست محیطی اراک حل خواهد شد.

وی با بیان این که پالایشگاه امام خمینی شازند از پیشروان توجه به مسائل زیست محیطی استت افزود: دریافت ایزو ۹۰۰۱ و ۹۰۰۲ و ایزو ۱۴۰۰۲ بیانگر این  مهم است.

مدیرعامل پالایشگاه شازند گفت: همچنین این واحد توانست با دریافت لوح تقدییر به عنوان صنعت سبز کشور نیز معرفی و مورد تقدیر قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی نیز از کاهش ۲۰ درصدی آلایندگی های گازی هوای شهر اراک با راه اندازی واحد تولید گوگرد پالایشگاه شازند خبر داد و گفت: با راه اندازی بزرگترین واحد گوگرد سازی در پالایشگاه شازند ۲۰ درصدی آلایندگی های گازی منشعب از سوخت گوگرد در هوای کلان شهر اراک کاسته می شود.

 

امیر انصاری افزود: گاز co2 منشعب از سوخت گوگرد که تاثیر بسزایی در آلودگی هوای اراک دارد از این پس ۲۰ درصد کاهش می یابد.

واحد گوگرد سازی پالایشگاه ۲۰ درصد آلایندگی هوای اراک را کاهش می دهد

وی با بیان این که سوخت زباله ها به عنوان طلای کثیف هموازه دغدغه کارشناسان حفاظت محیط زیست بوده افزود: با راه اندازی واحد گوگرد سازی پالایشگاه امام خمینی شازند گوگردی که تا کنون به عنوان یک آلاینده بود به یک کالای باارزش تبدیل شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استاان مرکزی گفت: بهره برداری از این واحد تولیدی در هفته هوای پاک نور امید را در دل دوستداران محیط زیست روشن کرد.

انصاری ادامه داد: شعار انرژی پاک که بخشی از شعار هفته هوای پاک امسال است با راه اندازی واحد گوگرد سازی پالایشگاه اراک محقق می شود.

وی با بیان اینکه  از ۲۵ دی لغایت پنجم بهمن هرسال تحت عنوان هفته هوای پاک نام گرفته و به همین مناسبت برنامه های ویژه ای در استان مرکزی در حال اجراست گفت: راه اندازی تصفیه خانه های ۲ شرکت صنعتی لجور و گداختار از دیگر اتفاقات خوبی است که در هفته هوای پاک در استان مرکزی و شهر اراک محقق می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در ادامه یادآور شد: راه اندازی این تصفیه خانه ها ضمن صرفه جویی در مصرف آب واحدهای صنعتی نقش بسزایی در کاهش آلودگی هوای اراک دارد.

راه اندازی تصفیه خانه های ۲ شرکت صنعتی

انصاری گفت: از مجموع ۴۰ صنعت بزرگ فعال د راستان مرکزی چهار صنعت در منطقه شازند قرار دارد که تعدادی از آنها از پیشروان فعال در عرصه زیست محیطی هستند.

وی یادآور شد: کلان شهر اراک تنها کلان شهر آلاینده کشور بود که در اولین روز از هفته هوای پاک به برکت بارش برف از هوای سالمی برخوردار بوده است.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.