کسب مقام برتر توسط نماینده استان مرکزی در جشنواره ملی آش ایرانی

به گزارش مرکزی دیلی، مدیرعامل شرکت تعاونی خانه هنر سوده عقیق ساوه گفت: تیم اعزامی استان مرکزی از میان ۱۶ تیم شرکت کننده از استان های مختلف کشور با پخت آش ترخینه دوغ به عنوان منتخب هیات داوران شناخته شد.
لاله واحدی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بانوان هنرمند در این جشنواره به پخت انواع آش های ایرانی و آش های با خواص طبی و درمانی پرداختند.
وی با اشاره به تلاش‎های انجام شده برای بین‎المللی کردن این جشنواره اظهار امیدواری کرد، سال آینده این جشنواره به صورت بین‎المللی برگزار شود و شاهد حضور گردشگران و آشپزهای سایر کشور‌ها در آن باشیم.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.