کسب مقام برتر توسط نماینده استان مرکزی در جشنواره ملی آش ایرانی
به گزارش مرکزی دیلی، مدیرعامل شرکت تعاونی خانه هنر سوده عقیق ساوه گفت: تیم اعزامی استان مرکزی از میان ۱۶ تیم شرکت کننده از استان های مختلف کشور با پخت آش ترخینه دوغ به عنوان منتخب هیات داوران شناخته شد.
لاله واحدی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بانوان هنرمند در این جشنواره به پخت انواع آش های ایرانی و آش های با خواص طبی و درمانی پرداختند.
وی با اشاره به تلاشهای انجام شده برای بینالمللی کردن این جشنواره اظهار امیدواری کرد، سال آینده این جشنواره به صورت بینالمللی برگزار شود و شاهد حضور گردشگران و آشپزهای سایر کشورها در آن باشیم.