چوب حراج به نصف بیمارستان ولی عصر؛ نصفشو میفروشیم، نصفشو میسازیم!

مرکزی دیلی : جدا پیگیری ها و پافشاری های مسئولین استانی در زمینه تحقق این حق شهروندان اراکی جای تقدیر و تشکر و صد هزار البته خسته نباشید جانانه دارد. یکی نیست به این دوستان مسئول بگوید که ای وکلای امین مردم! این مسئولین خوش سخن و پر پیگیر! این کسری اعتبار الان از اهمال های چند ساله اخیر شما بوجود آمده! قبلا که وجود نداشت. البته خوب شد ما هم بالاخره متوجه شدیم که این پروژه زمین مازاد هم داشته و شهروندان خبر نداشتند. بهر حال اینگونه اظهارات مسئولین که میتوان از آن بنوعی اظهار به جانفشانی برای خدمت رسانی صادقانه و بی منت به خلق الله که هر روز بیشتر و بیشتر در باتلاق مشکلات بهداشت و درمان فرو می روند هم تعبیر داشت را مردم که همان ولی نعمتان نظام هستند چطوری یکهو هضم کنند؟ البته باید از استاندار معزز و حکیم ، مدیر کل خدوم و همیشه در صحنه بهداشت و درمان استان ، فرماندار و نمایندگان و سایر مسئولینی که در این چند سال فقط سخنرانی های رنگی و بسایر قشنگی درباره خدمت رسانی صادقانه به مردم داشته اند تشکر نماییم و به شرطی که به گوشه قبای حضرات بر نخورد سوال کنیم که سالهای اول احداث این پروژه شما کجا تشریف داشتید؟ نمی شد همان اول بجای اینکه به بیت المال چوب حراج بزنید نصف پروژه را می ساختید و مازاد زمین ها را می گذاشتید سرجایش بماند برای روز مبادا؟!!!!!! راستی به نظر شما مدیر کل بهداشت و درمان استان چقدر حقوق می گیرد؟

به گزارش مرکزی دیلی ، غلامرضا فتح آبادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساخت بیمارستان ۱۳ طبقه ولیعصر (عج) اراک از پروژه های مصوب سفرهای استانی است که به دلیل کمبود اعتبار در حد فونداسیون باقی مانده است.
وی اظهار کرد: تسریع در ساخت این بیمارستان ۵۵۰ تختخوابی با پیش بینی ظرفیت های تخصصی درمانی، تشخیصی و طب اورژانس به عنوان تنها مرکز مادر تخصصی درمان استان مرکزی ضروری است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری استان مرکزی بیان کرد: بیمارستان فعلی با ۱۸ هزار متر مربع عرصه اعیانی دارای امکانات پراکنده در سطح بوده و قدمت ۶۰ ساله آن موجب شده که هزینه های تعمیرات و خدمات گزاف بر مدیریت آن تحمیل شده و راهبری کیفیت خدمات درمان نیز با مشکلاتی مواجه باشد.
فتح آبادی اظهار کرد: این بیمارستان علاوه بر سرویس دهی اورژانسی و درمانی به مردم استان، هر روزه پذیرای طیف بزرگی از بیماران استان همجوار نیز هست که این موضوع ضرورت تسریع در ساخت آن را دو چندان کرده است.
وی ادامه داد: در دیدار هفته گذشته با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وضعیت فعلی پروژه بیمارستان ولیعصر اراک مطرح شد و با توجه به اینکه ساخت این بیمارستان به شش هزار متر زمین نیاز دارد توافق نامه ای مبنی بر فروش شش هزارمتر از عرصه های موجود و سرمایه گذاری آن در ساخت بیمارستان جدید امضا شد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری استان مرکزی بیان کرد: بر اساس برآورد انجام شده ساخت و تجهیز این بیمارستان حداقل به یکهزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده دولت خارج است.
فتح آبادی گفت: بیمارستان طالقانی اراک نیز با قدمت بیش از یک قرن برای خدمات رسانی تخصصی به زنان با مشکلات عدیده ای مواجه است که در نشست اخیر با وزیر بهداشت تصمیماتی مشابه بیمارستان ولیعصر برای نوسازی و ایجاد بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان استان مرکزی اخذ شد.
وی یادآور شد: حوزه سلامت استان مرکزی با ۸۴۰ میلیارد ریال بدهی با کسری اعتبار در مدیریت درمان، بهداشت و پرسنلی مواجه است که با توافق وزیر بهداشت و درمان ۲۰ میلیارد ریال اعتبار علی الحساب برای ساماندهی مشکلات حاد و مطالبات انباشته شده ، تخصیص شد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری استان مرکزی افزود: در نشست اخیر مقامات استان با وزیر بهداشت و درمان موضوع ساخت و تجهیز مرکز درمانی خنداب نیز مطرح شد که مقرر شده از یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز این پروژه شش هزار میلیارد ریال را استانداری مرکزی و مابقی را وزارت بهداشت و درمان تقبل کند.
فتح آبادی با بیان اینکه این مرکز درمانی یکی از زیرساخت های مهم و ضروری در خدمات رسانی درمانی خنداب است اظهار کرد: درحال حاضر این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

ممکن است بپسندید...

۱ دیدگاه

  1. عليرضا گفت:

    واقعا متاسفم

    روی صحبت من در این پیام به برخی مسئولین است و هرگز منظورم مسئولین خدوم و خدمتگذار نیست و نخواهد بود .

    آیا این مسئولین نهج البلاغه علی ع را مطالعه نموده اند

    آیا نمیترسند از مجازات هایی که امیر المومنین در مورد مسئولین بی تدبیر که حرمت مردم خود و عدالت را نگه نمیدارند ،، وعده داده است .

    بارها با هم خوانده ایم و شنیده ایم که زمانی برادر حضرت به خدمت آقا امیر المونین شرف یاب میشوند و خواستار درصد بیشتری از بیت المال فقط به صرف اینکه برادر آقا هستند ، میشوند …… اما با آهن گداخته مواجه میگردند …. آیا مسئولین ما هم حقوق و مزایای یکسانی نسبت به کارمندان دیگر و زحمت کشان دیگر برخوردار هستند ؟؟؟؟

    آیا مثل خانواده ما در هنگام آخر برج ،، زمانی که با قبوض متنوع آب و برق و گاز و تلفن و …. مواجه میشوند ،، تنشان میلرزد …. یا اینکه انها صرفه جویی کرده و همیشه قبوضشان سر جمع مبلغی در حدود ۲۰ هزار تومن میشود که خوب توانایی پرداختش را دارند ….. یا اصلا زیر نور شمع و نور ماه زندگی کرده و با هیزم منازل را گرم کرده و آب اصلا مصرف نمی کنند و با اتوبوس شرکت واحد یا پیاده به محل کار خود رفت آمد و آمد می کنند و با اتوبوس به مسافرت میروند ان هم هر چند سال یک بار ……

    حالا بر سر مسئولین ما چه آمده که اینچنین چوب حراج بر بیت المال شهر میزنند ؟؟؟؟؟

    به خداوندی خدا پل صراط شما را از عبور باز خواهد داشت

    چرا در شهری مثل قم بودجه هست ولی در اراک نه
    چرا در اصفهان و تهران بیمارستان هایی جدید ( جدا از بیمارستان های قدیمی) با اعتباری فوق العاده بیشتر از اعتبار ناچیز ساخت بیمارستان ولی عصر اراک در عرض چند سال ساخته میشود

    بودجه بیمارستان ولی عصر ( تازه زمینش از خودش بوده و هزینه ای نداشته ) فقط ۱۰۰ ملیارد است …. ولی در شهرهای دیگر با بودجه ای چند صد ملیاردی در عرض کمتر از دو سال بیمارستان ساخته میشود که بی نظیر است .

    آیا برای دولت قدرتمند و کشور پر از سرمایه های اقتصادی مثل ایران ۱۰۰ ملیارد تومان ،، پول زیادی است برای یک استان ؟؟؟؟

    طبق آمار رسمی در لیگ برتر فوتبال ایران که هیچ بازدهی در جامعه ندارد سالانه چند صد ملیارد در حال حیف و میل شدن است …. آیا وجدان بیدار و آزاده قبول می کند که در استانهای محروم بیمارستان نداشته باشیم ولی پول برای خردید ماشین آنچنانی برادران فوتبالی تا دلمان بخواهد داشته باشیم ؟؟؟

    آیا حکم شرعی این مسئله را کسی می داند ؟؟؟؟؟

    چرا فقط در استان ما دولت هیچ کمکی مالی نمی تواند بکند و فقط از استان ما درآمد می خواهد به ما می گوید باید خودمان پول خودمان را دربیاوریم ؟؟؟

    فرودگاه اراک سالهاست در حال افتتاح است و کسی دلیل عدم فعالیتش را نمیداند در حالی که خیلی از شهروندان اراکی از فرودگاه مهراباد و شهید رجایی اصفهان برای سفر های خود استفاده می کنند .. پس مشکل از کمبود مسافر نیست …

    چرا در شهری مثل قم ……. که طبق کنوانسیون های بین المللی فاصله دو فرودگاه معمولی نباید کمتر از ۳۰۰ کیلومتر باشد /…….. اما چون قم است و اراک نیست ….. باید آنچنان فرودگاهی بین المللی در کنارش ساخته شود که با عقل سلیم در هیچ جای دنیا جور در نمیاد …… فاصله کمتر از ۱۰۰ کیلومتر با فرودگاه بین المللی حضرت امام ره و فاصله ۸۰ کیلومتری با فرودگاه مرز هوایی اراک و فاصله ۱۰۰ کیلومتری با فرودگاه معمولی کاشان …..

    آیا این عدالت است ……. پول برای فرودگاه ، منو ریل ، مترو ، اتوبان چند طبقه برای تهران و اصفهان قم و ……. هست ولی برای بیمارستان که طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، خدمت دولتی پزشکی حق مردم همه جای ایران است ،،،، در استان ما پول نیست و باید داشته های خود را بفروشیم تا صاحب بیمارستان شویم

    مثل اینکه پدری برای رفتن فرزندش به مدرسه مجبور به فروش خانه خود شده و تا آخر عمر مستاجر باقی بماند که فرزندش از حق مدرسه رایگان ( به اصطلاح ) برخوردار گردد …..

    استان ما صنعتی است ولی نرخ بالای بیکاری را دارد … ولی قم غیر صنعتی و فاقد هر درامد مالی و اقتصادی ولی نرخ بیکاری تک رقمی ست و بودجه شهر و استان قم ( استان تک شهری) چندین برابر استانهای همجوارش است

    بنده استان قم را مثال زدم چون در نزدیکی ماست و بارها برای زیارت حرم مطهر بانوی کریمه حضرت معصوم س به انجا سفر کرده ام و تفاوت های روز افزون را دیده ام و گرنه مردم قم نیز مثل ما و مردم ما مسلمانند و از برادران ما و حق دارند از امکانات اولیه زندگی بهره مند باشند ولی این برخی از مسئولین هستند که چشمان خود را بسته و عدم رعایت تعلق بودجه را به نسبت جمعیت و وسعت استانها نمی بییندد .

    چرا باید برای درست کردن ابروی شهرمان ،، چشمش را کور کنیم ؟؟؟؟

    چرا بیمارستانهایی که در قلب تهران قرار دارند و با فروش زمین های گرانقیمتشان میشود کل اراک را خرید ،،، نمی فروشند و خرج خدمات بهداشتی کل ایران نمی کنند

    مردم تهران مگر جدای مردم کل ایران هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    آیا دولت با استان و شهر ما مشکلی دارد ؟؟؟

    چرا انتقال تیم های ورزشی به همدان و قزوین و قم مشکلی ندارد ولی به اراک ما که رسید ، زمین و زمان به صدا در آمد

    نمایندگان محترم ما در مجلس شورای اسلامی در اکثر موارد فرموده اند که دیدگاه فرا منطقه ای و ملی و فرا ملی دارند … بحث تغییر نام پالایشگاه پتروشیمی نیروگاه و ……
    اما حال که دولت می خواهد از زیر بار مسئولیت ساخت بیمارستان خود را خلاص کند ،، وظیفه دارند ، منطقه ای و استانی و شهری عمل نمایند و تا آخرین ریال هزینه ساخت بیمارستان را از وزارت بهداشت بخواهند

    جالب است ،، چند روز پیش اخبار سراسری اعلام کرد با حضور مسئولین کشوری کلنگ یکی از مجهز ترین بیمارستانهای دولت بزرک کشور در گیلان با ۴۵۰ تخت ظرفیت بر زمین زده شد

    حال تماشا کنید برای چنین طرح عظیمی در رشت پول هست و به زودی شاخته میشود ولی در اراک ما احتمالا تا یک قرن زمان خواهد برد و در نهایت هم شاید اتفاقی نیافتد .

    آقایان شما ولی نعمتان مردم هستید

    چرا من جوان با تحصیلات فوق لیسانس در یکی از سخت ترین رشته های فنی و مهندسی باید در شهر اراک شهر صنعتی اراک بیکار باشم ولی جوانان عزیز لر اصفهانی شمالی کرد جنوبی در کارخانه های شهرم مشغول به کار باشند

    چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    به خداوند علی ع سوگند که به خاطر تک تک مشکلات مردمان مظلوم شهرم ،،،، از بعضی از مسئولین در روز جواب ،، نخواهم گذشت ………

    حالا شما بفروشید

    واگذار کنید

    کارخانه جات را به استانهای دیگر هدیه کنید ( آونگان ……. )

    تهمت بد بودن بزنید و بگویید فلانی مسلمان نیست …. اما این بار اشتباه کرده اید چون نماز و روزه بنده هیچ وقت ترک نشده همیشه و تا حد توانم در خدمت نظام مقدس کشورم و رهبرم بوده ام و تا آخرین نفس خواهم ماند و شیعه علی مرتضی هستم و لیاقت پابوسی حرم مطحرش را داشته ام و از خداوند تنها آرزویم این بوده که فرشته مرگ روزی مرا قبض روح کند که شب اول قبرم بتوانم مولایم علی ع را برای شفاعت و یاری رساندن ، صدا نمایم . پس تهمت نزندی و برچسب نزنید که گناهی ست بس نا بخشودنی که عذاب خداوند را برایتان به همراه خواهد داشت .
    در پایان از وب سایت مرکزی دیلی تشکر می کنم که از دل مردم خبر میدهند و درد مردم را بیان می کنند و ملتمسانه خواهشمندم اگر می خواهید حرمت قلمتان حفظ شود و در پیشگاه خداوند شرمسار نباشید همیشه و در همه حال فقط از مردم بنویسید و از مشکلات مردم و هیچ گاه از جناح یا جریانی حمایت نکنید که همه ما جدا از جناح و جریان ،، انسانیم و در بارگاه خداوند بزرگ دارای مقام یکسان .

    مدت هاست بیکاری ، گرانی ، تبعیض و خیلی از موارد دیگر صبر را مردم را به سر رسانده است ………….. به عقیده بنده اگر بیکاری نباشد ،، مطمئنا هر چند همه چیز گران شود اما مردم باز می توانند با صبر همه چیز را درست کنند ولی وقتی شغلی نیست کاری نیست منبع درآمدی هر چند کوچک نیست ……….. آیا میشود از راه حلال حتی یک قرص نان برای سیر کردن شکم تهییه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

    پس مشکل جامعه ما در حال حاضر فقط و فقط بیکاری ست …………….. چه باید کرد ……….. بنده راه حلی دارم که فقط یک مسئوال با خدا و با وجدان اسلامی می تواند آن را برای اجرا پیشنهاد دهد . آیا می توانم راه حل این مشکل را که مطمئنم بعد از اجرا نه تنها مشکل بیکاری در کل کشور بلکه مشکلات اقتصادی کل کشور و مشکل ازدواج و نقدینگی حل میشود ،، را در وب سایت شما مطرح کنم و شما قول بدهید که در حضور خودم با مسئولین استانی عادل و عدالت خواه، مطرح نماییم بحث را ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    قسک می خورم طرح بنده برای رفع کل مشکلات جامعه و بیکاری فقط یک سال زمان میبرد تا نتیجه دهد و بعد کل مردم در چنان شرایطی زندگی خواهند کرد که قلب امام زمان عج شاد شاد خواهد شد .

    به امید ظهور حضرت ولی عصر مهدی موعود عج هر کسی پیام منو می خونه ۱۰ صلوات برای تعجیل در فرج آقا قرائت کنه

    خداوند از سر تقصیرات همه ما بگذرد انشا لل ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.