استان مرکزی دارنده رتبه نهم کشور در تولید انگور

به گزارش مرکزی دیلی، علی اصغر زارعی در گفتگو با خبرنگارمهر گفت: سطح باغات انگور استان ۱۴ هزار هکتار است که بیشترین سطح زیر کشت این محصول مربوط به شهرستان خنداب با ۶ هزار هکتار است.

وی میانگین برداشت انگور در استان را ۱۲ تن در هکتار بیان کرد و افزود: استان مرکزی در تولید انگور رتبه نهم را در کشور به خود اختصاص داده است.

مدیرباغبانی جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه ۵۲ هزارتن از انگور تولیدی در استان مصرف و مابقی به استانهای همجوار ارسال می شودخاطرنشان کرد:سال گذشته ۱۰۵ هزارتن انگور در استان تولیدشد.

عسگری با بیان اینکه کار برداشت انگور در استان با برداشت ارقام انگور یاقوتی از تیرماه آغاز می شود و تا مهرماه ادامه دارد اظهارداشت: عسگری، فخری، بیدانه قرمز، یاقوتی، بیدانه سفید، لعل و شیرازی از مهم ترین ارقام انگور تولیدی استان است.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.