درخواست استاندار مرکزی برای مشارکت نخبگان در تدوین سند مهندسی فرهنگی استان

استاندار مرکزی گفت: نخبگان، رسانه‌ها و فعالان فرهنگی استان برای تدوین برش استانی سند فرهنگی استان مشارکت گسترده داشته باشند.

به گزارش اخبار روزانه استان مرکزی و به نقل از خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلص‌الائمه» روز یکشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی، افزود: مشارکت عمیق برای ادامه مسیر در انجام این سند ملی، ضروری است و نباید وارد فرآیند اداری بی‌ثمر شد.

وی ادامه داد: سند مهندسی فرهنگی استان مرکزی با توجه به مسائل مختلف استان تدوین شده و اجرای این سند نیازمند همگرایی بین مسئولان و نقش‌آفرینی فعالان فرهنگی استان است.

استاندار مرکزی بیان کرد: باید با هم‌فکری و هم‌افزایی مسایل اولویت‌دار بررسی شود، در غیر این صورت وضعیت نه چندان مطلوب اجتماعی و فرهنگی استان همچنان باقی خواهد ماند.

مخلص الائمه اظهار کرد: ۸۵ سند راهبردی در کشور وجود دارد که از سرنوشت این سندها اطلاعی نیست و به جایی نرسیده است و ۵۰ سیاست کلی نیز در این خصوص ابلاغ شده است.

وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، ۱۰ سال عقب افتادگی در بخش‌های مختلف با طیف گسترده‌ای از مسایل وجود دارد که برای جبران آن و تحقق منویات معظم‌له باید برنامه‌ریزی‌های کارشناسانه و اقدامات هدفمند انجام شود.

استاندار مرکزی اضافه کرد: گفتمان باید نتیجه گرا باشد و دستگاه‌های اجرایی به این گفتمان بپیوندند زیرا نقشه مهندسی کشور، مسأله محور است.

مخلص الائمه افزود: در سند فرهنگی استان مرکزی به ۳۰ مسله رسیده‌ایم تا وظیفه خود و تکالیف قانونی انجام شود در غیر این صورت همین شرایط باقی خواهد ماند.

وی ادامه داد: کاری که در دفتر اجتماعی استانداری آغاز شده باید با همکاری دستگاه‌های اجرا شود.

استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنان بیان کرد: جهت‌گیری دولت بهبود یافته و روبه پیشرفت است و اهم موفقیت‌های استان منتشر می‌شود. با وجود تلاش‌های شبانه‌روزی، فاصله زیادی با شرایط مطلوب وجود دارد.

مخلص الائمه گفت: از فرصت‌های باقیمانده در سال جاری به نحو مطلوب استفاده شود و باید با تلاش جهادی مسیر پیشرفت را ادامه داد.

مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز گفت: ۲ سال از تدوین سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور می‌گذرد و پنج کمیته برای این سند در استان پیش بینی شده است.

«محمدرضا جعفری» افزود: ۳۰ موضوع مختلف برای این سند احصا شده که باید پنج مسله اولویت‌دار شناسایی و بعد از شناسایی هر دستگاه اجرایی اقدام اولویت‌دار در دستور کار قرار گیرد.

وی بیان کرد: برش این سند مهم است و باید دستگاه‌ها در مجموعه خود کارگروه درونی را تشکیل دهند و فعالیت در این موضوع نباید نمایشی باشد.

سرپرست اداره کل بهزیستی استان مرکزی نیز گفت: این استان از نظر فراوانی جمعیت سالمند، سومین استان بعد از گیلان و مازندران با ۱۵۵ هزار نفر شاخته شده است.

«محمود حسین آبادی» افزود: ۱۷ هزار و ۵۰۰ سالمند در استان مرکزی زیرنظر این مجموعه، خدماتی مانند ویزیت در منزل با کمک پرستار و لوازم توانبخشی دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: اکنون ۲ هزار متخصص طب سالمندی در کشور وجود دارد که در استان ۲۰ متخصص در این رشته ارایه خدمات می‌کنند.

شناسایی ۱۲۹ کودک کار در استان مرکزی

سرپرست معاونت اجتماعی اداره کل بهزیستی استان مرکزی نیز گفت: ۱۲۹ کودک کار امسال در این استان شناسایی شدند که از این تعداد ۱۲۴ کودک در اراک و پنج کودک در ساوه هستند.

وی بیان کرد: الگوی کارخیابانی کودکان، تابعی از فعالیت‌های خانوادگی، اقتصادی و اجتماعی است.

سرپرست معاونت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی نیز گفت: ۲ مرکز حمایتی در نقاط این استان وجود دارد که به حمایت از کودکان می‌پردازد.

«اعظم علی‌مددی» افزود: با وجود اجرای طرح‌های مختلف، کودکان کار جزو پنج آسیب اجتماعی به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بهزیستی استان مرکزی، کمیته ساماندهی کودکان کار را در استان تشکیل می‌دهد اما تعدادی از اعضا نسبت به حضور در جلسه کم توجهی دارند که این مهم باید از سوی مراجع بالادستی رسیدگی شود.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.