اجحاف در حق دانشگاه های استان مرکزی

به گزارش اخبار روزانه استان مرکزی و به نقل از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- دکتر محسن نجفی، با بیان اینکه آموزش، پژوهش و کارآفرینی در زنجیره ای منسجم باید یک بلوک از اکوسیستم کارآفرینی بوده و نقش اقتصادی دانش را تدوین کنند، تصریح کرد: بر این اساس دانشگاه صنعتی اراک نیز برنامه ها را در این راستا تدوین در قالب آن حرکت می کند.

نجفی ضمن تاکید بر اینکه آموزش کیفی می تواند مبنای پژوهش باشد، توضیح داد: بر این اساس کیفیت بخشیدن به آموزش از جمله برنامه های تدوین شده این دانشگاه است. پژوهش ماموریت گرا را هدف قرار داده ایم و کارآفرینی مبتنی بر تولید فناوری و تجاری سازی نیز از جمله اهداف این دانشگاه است.

وی ضمن تاکید بر مولفه های کارآفرینی، گفت: در حال طراحی سیستمی در دانشگاه های استان هستیم که بتوانیم کارآفرینی را در کنار آموزش و پژوهش نهادینه کنیم و این حلقه ها به نحوی به هم متصل شوند که پاسخگوی نیازهای واقعی صنعت باشند.

نجفی با اشاره به اینکه تجاری سازی به حوزه علوم انسانی بر می گردد، افزود: اگر تغذیه ای از حوزه علوم انسانی در بخش تولیدات فناوری نداشته باشیم تجاری سازی معنا پیدا نمی کند.

وی با بیان اینکه به موضوع ارتباط با صنعت نیز برنامه ای نگاه می کنیم، گفت: چنانچه موضوع ارتباط با صنعت را بارها و بارها تکرار کنیم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. در زنجیره اقتصادی اکوسیستم تولید ثروت از دانش، باید جایگاه خودمان را بشناسیم و نهادهای آن را  ایجاد کنیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی اراک در ادامه تصریح کرد: در حق دانشگاه های استان اجحاف شده است چراکه سرمایه گذاری های بزرگی در سطح استان از نظر صنعتی انجام شده اما به تناسب آن آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در بخش فنی مهندسی و حتی بخش کشاورزی ایجاد نشده است.

انجمن R&D صنایع در حال شکل گیری است

وی گفت: تفاهم نامه ای با دانشگاه صنعتی اصفهان برای تقویت R&D صنایع استان منعقد شده است.

نجفی با بیان اینکه قائل به تخصصی بودن و خوشه بندی نیازهای استان هستیم، گفت: ذیل R&D به دنبال این هستیم که با تعامل دانشگاه صنعتی اراک و سایر دانشگاه ها، مولفه های تحقیقاتی و کارآفرینی و شرکت های دانش بنیان را در بستر دانشگاه ها ایجاد کرده و خروجی دانشگاه ها را برای پاسخگویی به نیازهای صنعت شکل دهیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی اراک ضمن تاکید بر اینکه امروز در فرصت های پس از تحریم تهدیدهایی هم نهفته است، تصریح کرد: وظیفه دانشگاه کمک به اقتصاد تولیدمحور و احیای ظرفیت های خوابیده صنعت و ایجاد نوآوری، خلاقیت و تزریق فناوری به این بخش است.

وی دانشگاه صنعتی اراک را اولین دانشگاهی که دارای سند توسعه است، عنوان کرد و گفت: در هیات امنای دانشگاه کلیات برنامه جامع به تصویب رسیده است و بحث نهایی شدن توسعه نیز منوط به نهایی شدن برنامه ششم توسعه است.

نجفی افزود: تلاش داریم اهداف کمی و کیفی دانشگاه را طی یک برنامه پنج ساله با برنامه عملیاتی یک ساله که در زیر بخش های دانشگاه در حال تبیین است، تدوین کنیم.

وی ضمن تاکید بر اینکه حرکت این دانشگاه برنامه محور و بر اساس نیاز است، گفت: دانشگاه کارآفرین از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.