اظهارات رییس انجمن موسیقی استان درحاشیه بیستمین همایش اعضای انجمن موسیقی استان

به گزارش مرکزی دیلی و به نقل از ایرنا، ‘رضا ربیعی’ شامگاه چهارشنبه در حاشیه بیستمین همایش اعضای انجمن موسیقی استان مرکزی در گفت و گو با ایرنا افزود: از ابتدای امسال کنسرت های متعددی از سوی گروه های غیر بومی در نقاط مختلف این استان به خصوص اراک برگزار شده که این مهم موجبات نارضایتی هنرمندان فعال استان در زمینه موسیقی را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در خصوص ارائه مجوز برای حضور هنرمندان غیر بومی در استان منافع و شخصیت هنری هنرمندان بومی را در نظر داشته باشد چرا که استان مرکزی از دیرباز خاستگاه موسیقی دانان بسیار بزرگی در سطح ملی بوده است.

رییس انجمن موسیقی استان مرکزی بیان کرد: حضور یک یا دو گروه موسیقی نام آشنا همراه با هنرمندان کارآزموده و صاحب سبک می تواند کمک بسیار بزرگی در راستای پیشرفت و توسعه موسیقی استان داشته باشد اما اینکه هر گروهی بخواهد در استان مرکزی برنامه اجرا کند نتیجه معکوس می دهد.

وی اظهار کرد: استان مرکزی در عرصه موسیقی سنتی و کلاسیک ایران زمین از جایگاه بسیار ممتازی در کشور برخوردار است و افرادی چون مرحوم استاد ‘عبدالله دوامی’ و استاد مرحوم ‘نکیسا’ هنرمندان استان مرکزی از بزرگان هنر موسیقی کشور در دوره قاجار هستند که در شکل گیری و تنظیم ردیف های آوازی موسیقی ملی نقش بی بدیلی داشته اند.

ربیعی اضافه کرد: متاسفانه در سالیان اخیر موسیقی استان مرکزی و هنرمندان برجسته آن همواره مورد کم لطفی و بی مهری مسوولان استان قرار گرفته اند و با وجود علاقه مندان بیشمار این هنر در این دیار آن گونه که شایسته است به آن توجه نشده است.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۸۰۶ هنرمند به صورت سازماندهی شده زیر نظر انجمن موسیقی استان مرکزی در نقاط مختلف این استان فعالیت می کنند که تعداد بسیار زیادی از این هنرمندان با توجه به ظرفیت های بسیار بالا در زمینه موسیقی در گمنامی مطلق به سر می برند.

رییس انجمن موسیقی استان مرکزی با بیان اینکه ۱۰ آموزشگاه در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند یادآوری کرد: پیش از گروه های بسیار زیادی هم در بخش موسیقی سنتی و هم در بخش موسیقی پاپ در استان فعالیت می کردند اما به دلیل بی توجهی مسوولان فرهنگی و هنری بسیاری از آنها برای همیشه با این هنر وداع کرده اند و هم اکنون تنها چهار گروه موسیقی سنتی و شش گروه موسیقی پاپ در استان فعالیت می کنند.

وی عنوان کرد: در صورت ادامه این روند، زمینه فروپاشی گروه های اصیل موسیقی استان مرکزی فراهم می شود.

وی هزینه سنگین آموزش موسیقی را یکی دیگر از عوامل عدم گرایش جوانان به هنر موسیقی دانست و تاکید کرد: صاحبان آموزشگاه های موسیقی در استان مرکزی باید در دریافت شهریه های هنرجویان تخفیف های ویژه ارائه کنند، در غیر این صورت باید شاهد افول بیشترموسیقی استان باشیم.

بیستمین همایش اعضای انجمن موسیقی استان مرکزی با حضور پیشکسوتان و جوانان، نوجوانان و خردسالان فعال در این زمینه در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای آیینه اراک برگزار شد.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.