خطبه های نماز جمعه امروز خمین

به گزارش مرکزی دیلی و به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت الاسلام سیدعلی حسینی در خطبه های این هفته نامه جمعه خمین با اشاره به ۱۷دی سالروز اجرای کشف حجاب توسط رضا خان اظهار کرد: رضا خان دست نشانه غرب ، بسیار تلاش کرد که حجاب را از زنان ایرانی بگیرد و با وجود تلاشها و اذیت و آزار مردم نتوانست حجاب را از زنان ایرانی بگیرد.

وی افزود: حجاب جزء اعتقادات مذهبی ایرانیان است و تلاش رضاخان و عمال داخلی و اربابان استکباری خارجی وی نتوانستند زندگی غربی و فرهنگ غربی را به این مردم معتقد مسلمان ایران تحمیل کنند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به فعالیت های جنایتکارانه شبکه تروریستی القاعده که دست نشانده آمریکاست تصریح کرد: در تاریخ انسان های شرور بسیاری پا به عرصه گذاشتند که هر کدام از آنها به اندازه خود سبب اذیت و آزار سایر انسان ها شدند و باید گفت شبکه القاعده کثیف ترین، فاسدترین و شرورترین گروه تروریستی در جهان بوده و اتحاد دو کشور مسلمان عراق و سوریه علیه این شبکه ستودنی است.

امام جمعه خمین افزود: القاعده بدترین شرارتها را انجام می دهد ،حلال را حرام می کند و با پاره کردن شکم مادر جنین را بیرون می آورند و جلوی مادر سر می برند بعد می گویند که می خواهند دولت واحد اسلامی تشکیل دهند.

وی با اشاره به تلاش و جهاد عراق و سوریه برای نابودی این شبکه تروریستی دست نشانده گفت: این ایده ،تفکر و منتطق تروریستی این شبکه خبیث است و سوریه و عراق به میدان آمدند تا این گروه فاسد را از بین ببرند.

حجت الاسلام حسینی به هجرت حضرت رسول(ص) اشاره و تصریح کرد: هجرت مبدأ تحول بزرگ و نقطه عطف مهمی در پیشرفت اسلام بود چراکه در پرتو آن مسلمانان از محیط فشار و اختناق رهایی یافته، وارد فضای آزاد شدند و در نقطه ای، آزادانه تمرکز یافتند و این، در آن شرایط یک پیروزی بزرگ بود زیرا اگر هجرت پیش نمی آمد اسلام در مکه خفه می شد و هرگز امکان رشد و گسترش نمی یافت و پس از هجرت، مسلمانان دارای تشکیلات سیاسی و نظامی شدند و اسلام در جزیره العرب گسترش یافت.

وی افزود: یکی از وقایع مهم زندگی پیامبر اسلام(ص) ماجرای عظیم هجرت او ویارانش از مکّه به مدینه است، چنان که قرآن در سوره انفال آیه۳۰،و سوره بقره آیه ۲۰۷به این مطلب اشاره کرده و اگر پیامبر اسلام(ص) در مکه می ماند جانش در خطر بود و به تبع دین اسلام نمی توانست گسترش پیدا کند و به همین منظور برای گسترش اسلام باید جای دیگری غیر از مکه در نظر گرفته می شد و برای همین با توجه به شرایط یثرب و آمادگی اهالی آن برای دفاع از اسلام پیامبر این شهر را انتخاب نمود.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.