تعطیلی ۹ واحد آلاینده در اراک

به گزارش مرکزی دیلی و به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، امیر انصاری در ششمین جلسه کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک اظهار کرد: موقعیت جغرافیایی اراک و احاطه شدن از یک سو با تالاب کویری میقان و از سوی دیگر محصور شدن در میان کوه‌ ها، پدیده وارونگی هوا، خشکسالی متعدد، تغییر جهت باد در فصول سرد و گرم و انتشار ریزگرد ها، استقرار صنایع بزرگ و کارگاه‌ های کوچک با تکنولوژی قدیم از مهمترین عوامل آلودگی هوای شهر اراک است.

وی با اشاره به افزایش روز های ناسالم امسال نسبت به سال گذشته افزود: امسال نسبت به سال گذشته ۳۷ روز هوای آلوده بیشتر بود و به ۹۱ روز رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: فروردین امسال ۱۰ روز، اردیبهشت ماه ۱۰ روز، خرداد ۲۴ روز، تیر ۲۴ روزکه در این دوماه بیشتر آلایندگی ها مربوط به غبار محلی بوده است، مرداد ۱۱ روز، شهریور ۴ روز، مهر ۳ روز و آبان ۵ روز هوای اراک در وضعیت ناسالم بوده است.

وی گفت: یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار توسط دفتر بودجه استانداری برای بازنگری و به روز رسانی طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک اختصاص یافته است.

انصاری اعتبار تخصیص یافته برای تجهیز مرکز پایش آلودگی را ۲۰ میلیارد ریال دانست و افزود: فهرست تجهیزات مرکز  تهیه و به استانداری مرکزی تحویل شده است.

وی تصریح کرد: شورای شهر اراک پیشنهاد تشکیل ستاد درختکاری و پاکسازی ورودی اطراف شهر را مطرح کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت : تا اول آذر ماه سوخت نیروگاه حرارتی شازند گاز بوده و بعد از آن به میزان۲ میلیون متر مکعب کاهش یافته که با پیگیری‌های صورت گرفته این میزان به مقدار تعیین شده توافقنامه یعنی سه میلیون متر مکعب رسید ولی متاسفانه دوباره میزان مصرف گاز نیروگاه به ۲۷۷۱ میلیون متر مکعب رسیده و ۲۳۱۷ میلیون متر مکعب مازوت استفاده می کند.

وی با اشاره به اقدامات این سازمان در جهت کاهش آلایندگی هوا افزود: گاز رسانی به کوره های آجر پزی، نصب و راه‌اندازی سیستم فیلتراسیون گرد و غبار کارگاه سندپلاست شرکت آذرآب و آغاز عملیات تعریض سلول‌های الکترولیز قدیمی خط سه کارگاه احیای شرکت آلومینیوم سازی اراک از دیگر اقدامات انجام شده محیط زیست برای کاهش آلودگی هوا بوده است.

انصاری تعداد دیگ های تعطیل شده آلومینیم را بیش از ۴۰۰ دیگ دانست و تصریح کرد: تا دو ماه آینده ۷۰ دیگ آلومینیم سازی از چین وارد شده و هنوز ۳۱۸ – ۳۲۰ دیگ قدیمی در حال فعالیت هستند.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.