آغاز نظارت بر فرآورده های دامی در استان مرکزی

به گزارش مرکزی دیلی، محسن شانقی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این طرح با هدف تامین غذای سلامت و ارتقاء سلامت شهروندان آغاز شده شده است و تا سه ماه نیز ادامه دارد.

وی اضافه کرد: ۲۸ اکیپ ثابت و سایر متشکل از کارشناسان بهداشت بر تمامی مراکز تهیه، توزیع و فرآورده های خام دامی از جمله کشتارگاه ها، قصابی ها ، واحد های فروش مرغ، کبابی ها و رستوران ها ،سردخانه ها و خوردوهای ویژه حمل فرآورده های دامی نظارت دارند.

شانقی از شهروندان خواست تا ضمن دقت کافی در خرید فرآورده های دامی از سلامت مواد غذایی اطمینان داشته باشند.

وی اظهارداشت: شهروندان به نکاتی از قبیل تاریخ تولید، مشاهده مهر سلامت دامپزشکی بر روی بسته بندی های مواد غذایی توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را با شماره تلفن ۱۵۱۲ در مراکز استان و شبکه دامپزشکی در شهرستان ها تماس بگیرند.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.