مهلت یک ماهه دادگستری استان مرکزی به شهرداری اراک برای رفع نواقص بوستان‌ها

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: شهرداری اراک باید ظرف یک ماه آینده، تمام نواقص وسایل بازی در بوستان‌های این کلانشهر را رفع کند.

«محسن خیرمند» روز دوشنبه در نشست کمیسیون ماده ۴۲ در اداره‌کل استاندارد استان مرکزی در اراک، افزود: مستندات نماینده شهرداری در این نشست قانع کننده و قابل دفاع نیست اما با توجه به نظر اعضای کمیسیون این مهلت به شهرداری داده شد.

وی بیان کرد: باید تا ۳۱ خردادماه جاری، تمام بوستان‌های اراک مورد پایش قرار گیرد و هر بوستانی که وسایل بازی آن شکسته و یا فلزی است، وسایل بازی آن جمع‌آوری شود.

قاضی منتخب رییس قوه قضاییه استان مرکزی ادامه داد: در صورتیکه این مهم توسط شهرداری اراک عملیاتی نشود، موضوع رسانه‌ای شده و شهرداری باید پاسخگو باشد.

وی بیان کرد: بهره‌برداری غیراستاندارد از تجهیزات در بوستان‌های اراک که مشمول استاندارد اجباری است، صورت گرفته است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ادامه داد: اگر بعد از مدت زمان اعلامی، مجدد اتفاقی در بوستان‌های اراک تکرار شود، نسبت به موضوع اعلام جرم می‌شود و شهردار به دادسرا می‌رود و باید جوابگو باشد.

خیرمند افزود: هر روز فرزندان ما و شما از وسایل بازی بوستان‌های اراک استفاده می‌کنند، بنابراین قرار نیست این عزیزان و سرمایه‌های کشور به دلیل سهل‌انگاری کشته یا مصدوم شوند.

وی، با اشاره به متن یکی از خبرگزاری‌های استان، که نقل کرده، مقصر شهرداری اراک نیست، تاکید کرد: ما به عنوان دستگاه قضایی، قصور را می‌بینیم و از آن نمی‌گذریم، چرا در دومین نشست، شهردار اراک حاضر نیست و از حاضر شدن در این نشست خودداری کرده است.

قاضی منتخب رییس قوه قضاییه استان مرکزی عنوان کرد: اراک شهر دوستدار کودک معرفی شده، شهردار در هیچکدام از نشست‌های کمیسیون حاضر نشده، بنابراین نباید به راحتی از موضوع گذشت.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی هم در این نشست گفت: بیش از ۲ تا سه‌هزار کالا مشمول استاندارد اجباری است که یکی از این موارد، شامل تجهیزات مستقر در فضای بازی است.

«سعید میرنظامی» افزود: استاندارد استان با وجود کمبود نیرو و اعتبارات نسبت به مقوله استاندارد در بخش‌های گسترده و متنوع کم توجه نیست و پایش و نظارت را به جد در دستورکار دارد که بُروز چنین حوادث تلخی در بوستان اراک، ناشی از پشت میزنشینی است.

وی بیان کرد: کارشناسان استاندارد، و مردم نقص موجود در فضای بازی کودکان در پارک‌های اراک را می‌بینند، چگونه است که شهرداری نمی‌تواند این نواقص را ببیند.

وی افزود: استاندارد فقط مشمول تولید محصولات نیست، بلکه باید در نصب و بهره‌برداری نیز مقوله استاندارد مورد توجه قرار گیرد.

معاون خدمات شهرداری اراک هم در این نشست گفت: فوت نوجوانی در اثر سقوط مجسمه در پارک اراک ناشی از سهل‌انگاری شهرداری و پیمانکار در این موضوع است.

«سعید بیاتیان» افزود: برخورد حقوقی در این سانحه جای خود را دارد و هر فردی در این حادثه سهل انگاری داشته، حق الناس را باید ادا کند.

وی، علت عدم حضور شهردار اراک در این نشست را، حضور او در نشست هشت هزار و ۱۰۰ واحدی اقدام ملی عنوان کرد و گفت: شهرداری اراک ۹ سازمان زیرمجموعه دارد که همه آنها دارای مدیر واحدی هستند و هرکدام باید به وظایف خود عمل کنند.

معاون خدمات شهرداری اراک ادامه داد: قول مساعد داده می‌شود که تا پایان ماه، ۱۲۷ پارک اراک در سامانه ثبت و تا ۳۱ خردادماه در هیچ پارکی در این کلانشهر وسایل بازی فلزی و شکسته وجود نداشته باشد.

کلانشهر اراک حدود ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.