تصویب تسهیلات ۹۴ میلیاردی برای تعاونی های استان مرکزی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی گفت: حدود ۹۴ میلیارد تومان تسهیلات برای تعاونی های استان توسط بانک بررسی و مصوب شده و تاکنون مبلغ ۳۳ میلیارد تومان منجر به عقد قرارداد شده است.

به گزارش اخبار روزانه مرکزی، جمشید امیدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه هدف کلی در بخش تعاون افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی و راهبرد این بخش، تقویت مدیریت و سیاستگذاری بخش تعاون  است، اظهار کرد: علاج مشکلات کشور رونق تولید است، چرا که اگر رونق تولید انجام شود رونق اشتغال نیز انجام خواهد شد و در صورت رونق اشتغال مشکلات جوانان نیز مرتفع می شود.

وی افزود: در راستای رونق تولید و حمایت از تولید، ۲۰ جلسه کمیته رفع موانع مالی و مشکلات تعاونی ها تشکیل شده و پرونده ۵۷ تعاونی در راستای بهره مندی از تسهیلات در این کمیته مورد بررسی قرار گرفته که در نتیجه از محل خط اعتباری ۲ هزار میلیارد تومانی با عاملیت بانک توسعه تعاون که سهم استان مرکزی از آن ۴۴ میلیارد تومان بوده، ۴۱ تعاونی با تسهیلات حدود ۲۷۹ میلیارد تومان توسط کمیته استانی و ملی تایید و به بانک توسعه تعاون معرفی شدند.

امیدی تصریح کرد: حدود ۹۴ میلیارد تومان توسط بانک بررسی و مصوب شده و تاکنون ۳۳ میلیارد تومان منجر به عقد قرارداد شده است.

وی در خصوص عملکرد کمیته تعیین تکلیف تعاونی های غیرفعال اضافه کرد: ۵ تعاونی منحل شده و مجامع هفت تعاونی به‌هنگام سازی شده و فعال شدند. ۱۶ تعاونی نیز برای استفاده از تسهیلات و معرفی به بانک های عامل شناسایی شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: در کمیته تعاونی های مشکل دار به منظور بررسی مشکلات، ۱۹ جلسه برای ۲۸ تعاونی دارای مشکل برگزار شده که در نتیجه مشکلات ۲۳ شرکت تعاونی مرتفع شده است.

امیدی با بیان اینکه ۲۰۰ واحد پروانه ساختمانی توسط تعاونی های مسکن اخذ شده اضافه کرد: مرکز توسعه و نوآوری بخش تعاون در شهرستان ساوه راه اندازی شده و از تسهیلات بلاعوض نیز بهره مند شدند.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی برای حضور فعال شرکت های تعاونی در نمایشگاه ها باعث شده ۱۳ شرکت تعاونی در نمایشگاه ها حضور فعال داشته باشند، همچنین ۱۴ میلیون دلار صادرات توسط شرکت های تعاونی انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اینکه به ۶  تعاونی متعارف متشکل از سه دهک اول درآمدی کمک شده است، افزود: حمایت از ۵ شرکت تعاونی فرش دستبافت در استان و کمک مالی به ۱۱ شرکت تعاونی برای انجام امر حسابرسی، پیگیری و بررسی شکایات واصله در حوزه شرکت های تعاونی برای ۲۷ شرکت تعاونی، انجام نظارت عمومی بر ۳۵۰ شرکت های تعاونی فعال در استان، نظارت بر مجامع ۱۷۵ تعاونی، انجام بازدید مالی از ۶۰ تعاونی در سطح استان از جمله اقدامات انجام شده در یکسال گذشته بوده است.

امیدی  همچنین برگزاری ۲۷۷۰ نفر ساعت دوره آموزشی، مهارتی و مدیریتی و ۲۳۶۰ نفر ساعت دوره آموزشی مهارتی و تخصصی برای تعاونگران و برگزاری ۲۳۶۰ نفر ساعت دوره آموزشی مهارتی و حقوقی و ۷۱۱۹ نفر ساعت دوره آموزشی مجازی برای تعاونگران را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.