مردم از خرید ماهی قرمز به دلیل بیماری زایی بپرهیزند

به گزارش مرکزی دیلی ، دکتر ‘بابک عشرتی’ سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: گذاشتن ماهی قرمز بر سر سفره هفت سین سنت ایران باستان است، اما مردم بدانند که عدم رعایت نکات بهداشتی و تماس مستقیم با این آبزی می تواند سلامت آنان را تهدید کند.

وی اظهار کرد: یکی از شایع ترین بیماری های ناشی از تماس با ماهی قرمز بروز انواع آلرژی بویژه حساسیت های پوستی است.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی خاطرنشان کرد: برخی از ماهی های قرمز مبتلا به انواع بیماری های آبزیان نظیر وجود لکه و زخم در بدن، باله های تاخورده بی رنگی فلس ها و نارسایی در چشم ها هستند که در صورت بروز چنین علایمی باید از محیط زندگی دور شود.

عشرتی گفت: توصیه مسوولان بهداشتی به مردم خودداری از خرید ماهی قرمز است اما در صورت تمایل باید این آبزی را از مکان هایی که تحت نظارت و تایید بهداشتی دامپزشکی است، تهیه کنند.

وی ادامه داد: مردم باید بدانند که تعویض آب تنگ ماهی قرمز در ظرفشویی موجب آلودگی این محیط می شود و بهتر است برای این کار حتما از دستکش استفاده شود.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.