تولید ۴۷ تن گوشت ماهی خاویاری در استان مرکزی

به گزارش اخبار روزانه استان مرکزی ، حسن اکبری در گفت و گو با خبرنگار پانا استان مرکزی، با اشاره به برگزاری سومین جلسه تخصصی کارگروه ماهیان خاویاری کشور با عنوان شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در شهرستان محلات افزود: این نشست با حضور ۱۷ استان دخیل در امر پرورش ماهی خاویاری تشکیل شد.

وی ادامه داد: هم اکنون در سطح کشور ۶۲ فقره مجوز پرورش ماهی خاویاری صادر شده است که ۴۳ واحد آن فعال می باشد و از مجموع واحدهای فعال ۲ کارگاه در شهرهای اراک و ساوه استان مرکزی واقع شده اند.

مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته اقدامات خوبی در حوزه پرورش ماهیان خاویاری استان مرکزی به عمل آمده است که ماحصل آن تولید ۴۷ تن گوشت ماهی خاویاری تا پایان سال ۹۳ در این استان بوده که ۷ درصد از مجموع تولید کشوری را شامل می شود.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.