استاندارمرکزی:وقت کشی دربازسازی بیمارستان ولی عصر(عج) اراک جایزنیست

به گزارش مرکزی دیلی، ˈمحمدحسین مقیمیˈ روز یکشنبه درنشست تصمیم سازی عملیات ساخت بیمارستان ولیعصر (ع) اراک افزود: باید ظرف دو ماه آینده تکلیف تعیین پیمانکار و گزینه های تامین مالی این پروژه نهایی شود.

وی گفت: راهکارهای متعدد دیگری به جز تبدیل به احسن خوابگاه حضرت معصومه (س) از جمله بهره مندی از منابع فاینانس، فروش زمین های مازاد و اجاره املاک دراختیار دانشگاه نیز وجود دارد که دانشگاه علوم پزشکی مکلف است در زمان دوماه فرصت خود، زمینه های استفاده از آنها را ارزیابی کند.

وی بیان کرد: سیاست کلان دولت بهبود و ارتقای سلامت جامعه به عنوان زیرساخت توسعه پایدار است و باید از همه ظرفیت ها در بخش دولتی و خصوصی برای چاره یابی و گره گشایی از طرح های نیمه تمام درمان استان بهره گرفته شود.

استاندار استان مرکزی اظهار کرد: ساخت بیمارستان ولیعصر (عج) از پروژه های اولویت دار استان است که باید فارغ از حاشیه با نظارت و توان اجرایی قوی دنبال شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: بیمارستان ولیعصر (ع) اراک به عنوان مرکز مادر تخصصی درمان و فوریت های پزشکی استان مرکزی از اهمیت زیادی برخوردار است و تعیین تکلیف پروژه نیمه کاره بازسازی آن پس از هشت سال بزرگترین مطالبه حوزه درمان محسوب می شود.

دکتر ˈحسن طاهراحمدیˈ افزود: نوسازی این بیمارستان در ۱۳ طبقه با تجهیزات و امکانات مدرن پیش بینی شده و در آخرین برآورد مالی، برای ساخت و بهره برداری از آن به یکهزار و ۱۷۰ میلیارد ریال سرمایه نیاز است.

وی بیان کرد: این طرح مهم درمانی تاکنون تنها درحد ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما در نشست های اخیر با مقامات ارشد استانی قرار است از محل فروش اموال مازاد بیمارستان و کمک خیران، ساخته شود.

دکتر طاهر احمدی اظهار کرد: درحال حاضر به عت فرسودگی فضای بیمارستان ولیعصر (عج) با وجود امکانات و سرویس دهی مناسب سطح رضایتمندی مردم از خدمات مطلوب نیست و باید ریشه اصلی این معضل یعنی غیراستاندارد بودن فضا حل شود.

وی عنوان کرد: درحال حاضر در تمامی روزهای هفته ضریب اشغال تخت بیمارستان ولیعصر (عج) بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ درصد است و کادر درمانی این مرکز مجبورند برای سرویس دهی به بیماران در راهروها و فضاهای ترددی تخت بستری نصب کنند که این در شان مردم اراک و استان مرکزی نیست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در نشست های پیشین فروش خوابگاه حضرت معصومه (س) و انتقال دانشجویان و تامین زمین ساخت خوابگاه جدید با نرخ کارشناسی برای تامین منابع مالی ساخت بیمارستان ولیعصر( عج ) مصوب شده که هم اینک مجوزهای شورای شهر و شهرداری برای ایجاد دو طبقه تجاری و ۱۳ طبقه کاربری مسکونی اداری اخذ شده است.

دکتر طاهر احمدی اظهار کرد: این دانشگاه آمادگی برگزاری مناقصه تعیین پیمانکار برای ساخت بیمارستان ولیعصر (عج) و مزایده فروش خوابگاه حضرت معصومه (س) را دارد.

وی اظهار کرد: به منظور شروع عملیات نوسازی بیمارستان ولیعصر (عج) نیاز است پیش از آن بخش دیالیز این بیمارستان به مرکز درمانی امیرکبیر منتقل شود که آماده سازی محل استقرار آن ۱۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: بخشی از خدمات اورژانس و فوریتهای پزشکی بیمارستان فعلی ولیعصر نیز به دلیل احتمال آسیب با شروع عملیات نوسازی باید به مرکز درمانی امیرالمومنین (ع) اراک منتقل شود که با توجه به انتقال موقت خوابگاه حضرت معصومه (س) به سایت سردشت برای آماده سازی این دو پروژه به مساعدت وزارتخانه و استانداری برای تامین حداقل ۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

دکتر طاهراحمدی ادامه داد: درحال حاضر منابع اعتباری تخصیصی پروژه نوسازی ولیعصر (عج) ۱۴۰ میلیارد ریال است و بستر انجام مراحل اسکلت بندی این پروژه مهم فراهم است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه مشکل دانشکده دندانپزشکی اراک با استقرار در یکی از ساختمانهای علوم پزشکی حل شده می توان با تامین قول مساعد پرداخت ۳۰ میلیارد ریالی استانداری مرکزی برای آماده سازی انتقال اضطراری بخش های دیالیز و اورژانس بیمارستان ولیعصر (عج) اقدام کرد.

دکتر ˈحسین سرمدیان ˈ افزود: درحال حاضر بیمارستان ولیعصر (عج) در ارائه خدمات با فشارهای اجتماعی مواجه است و اگر انتقال بخشهای مذکور پیش از شروع ساخت و ساز انجام نشود مشکل آفرین خواهد بود.

وی اظهار کرد: بیمارستان ولیعصر (عج) اراک علاوه بر سرویس دهی به بیماران استان مرکزی به استانهای همجوار نیز خدمات درمانی می دهد و باید در سایه برنامه و نظم، اجرای عملیات نوسازی آن پیش برود که کمترین تبعات و خلل را در چرخه درمانی استان ایجاد کند.

بیمارستان ولیعصر (عج) اراک با قدمت ۶۱ ساله برای جمعیت ۵۰ هزار نفر ساخته شده و امروز توان پاسخگویی به جمعیت ۵۵۰ هزار نفر این کلانشهر را ندارد.

طرح نوسازی این بیمارستان از سال ۸۴ آغاز شده و قرار بوده در ۱۳ طبقه با ۳۲۰ تخت احداث شود اما به علت نبود اعتبار و محقق نشدن وعده های دولتهای نهم و دهم هم اینک با ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حد فونداسیون متوقف شده است.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.