مدیران مرکز استان واقعا خسته نباشید!!!

اینجا اراک است، بقول بعضیها همه چیز این سلطان آباد به همه چیزش باید بیاید. این شهر دو سالی است که به مدد مزایای بیشتر نام کلانشهر برای بعضی زعمای این بلاد ، کلان شهر محسوب می شود و از سازو کارهای ابتدایی مدیریت واحد شهری محروم مانده و شاید هم محروم نگه داشته شده چون اصولا پشت پرده هر محرومیتی منافعی پنهان است که البته در فرصتی دیگر به ماهیت و تاثیرات این گروه های ذینفوذ که هر کدام از شهر و شهرداری سهم های عجیب و غریب خود را طلب می کنند خواهیم پرداخت. این کلانشهر که از ابعاد مختلف محرومیت بی بهره نمانده است ، مردمی مظلوم دارد که اصولا مدیران غیر بومی و بعضا بومی همه روشها و گونه های مدیریتی را بروی آنها آزمایش می کنند و کمتر اعتراضی شنیده می شود که البته اگر هم اعتراضی شود با عدم پاسخگویی مواجه خواهد شد و صد البته گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من…

شاید اگر در زمان حاکمیت آشکار غیر بومی هایی از تبار وند ها و فر ها که هنوز هم شاهدیم سایه شان بر پیکره مدیریتی استان سنگینی می کند برخی اتفاقات مبهم حوزه مدیریت شهری در مرکز استان روی می داد می شد با تعبیر اینکه در استان دلسوزی وجود ندارد و طبیعی است که زعمای غیر بومی دغدغه ای جدی برای پیشرفت بنیادی استان ندارند ساده انگارانه گذشت ( و بحق به مردم این دیار ظلمی فراموش نشدنی روا داشت ) ولی حالا که از استاندار و معاونین تا فرماندار ، شورای شهر و شهردار بومی استان محسوب می شوند چرا وضعیت نامطلوب خدمات و توسعه زیرساخت های شهری را مورد توجه قرار نمی دهند؟

متاسفانه پروژه های نیمه کاره ای که قدمت آنها به دهه گذشته می رسد و در مرکزی ترین نقاط شهر به حال خود رها شده اند خودنمایی می کنند و در دوره های گذشته نه تنها اهتمامی برای تکمیل آنها نبوده بلکه با دست به کلنگ شدن های غیر کارشناسی بنای پروژه هایی دیگر هم گذاشته شد که هیچوقت طعم افتتاح واقعی را به خود ندید و این نیمه کاره های مزاحم بسان زخم هایی عمیق بر پیکره ناتوان شهر حالت احتضار کنونی را موجب شده است. جالب اینجاست اصولا همه آنهایی که آمده اند و حتی می آیند با چشم پوشی از زخم های گذشته نسخه جراحی اعضای سالم را تجویز می کردند بدون اینکه زخم های گذشته را مداوا کنند ، با علم اینکه فرصت این جراحی عضو نسبتا سالم را نداشته و نخواهند داشت. بهرحال جدا این پیکر بی جان که در حال احتضار است ، حالا اسمش می خواهد کلانشهر باشد یا غصبه یا هر چیز دیگر ، نتیجه اینهمه اهمال کاری گذشته و اکنون خیلی هاست و مشکلات شهروندان را رقم زده که متاسفانه در همه محاسبات مدیران بعنوان آخرین مولفه مورد توجه و عنایت قرار می گیرند.

سوالی که باید مدیران استان پاسخ دهند و اصولا تا بحال حتی قبل تری هم از زیر پاسخگویی آن فرار کرده اند اینست که اولویت های موضوعی و مصداقی و برنامه جامع شما برای مدیریت شهر چیست؟ چرا برنامه های خود را برای شهروندان و افکار عمومی منتشر نمی کنید تا مردم هم تکلیف خودشان را بدانند؟ چرا نسبت به قبول تبعات دستکاری های مدیریتی خود در شهر و پاسخگویی در برابر مردم اهتمامی ندارید؟ چرا نباید طرح ها و برنامه های قابل اجرا در شهر را با معیارها و توجیهات فنی و کارشناسی به مردم عرضه کنید؟ و در پایان اینکه چرا مدیریت واحد شهری را جزو اولویت های خود نداشته و ندارید؟ آیا فقط با مردم در زمان انتخابات شورا آنهم با شعارهای عوام فریبانه در قالب پوستر و سخنرانی و پیامک باید تعامل داشت یا وقتی خر مرادتان از پل گذشت هم نسبت به شعارهای گذشته تان پایبند هستید که رفع مشکلات مردم اولویت اول شماست…؟!!!!

حالا شما مخاطب عزیز درباره صحت و واقعیت این جملات توضیح دهید : مدیریت شهری اراک؛ واقعا پاسخگو و مسئولیت پذیر است! رضایت شهروندان و افکار عمومی برای مدیران شهری اولویت اول است! تمامی پروژه های توسعه شهری با توجیهات محکم کارشناسی انجام می شود! برنامه ریزان شهری اراک از سطح دانش آکادمیک و تجربه عملیاتی مناسب برای مدیریت این کلانشهر برخوردارند! مدیران شهری اراک نسبت به نحوه هزینه کرد بیت المالی که زیر دست آنهاست وسواس و نظارت دقیق دارند!

 ارادتمند – مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی استان مرکزی

ممکن است بپسندید...

۳ دیدگاه

  1. بیکار گفت:

    سلام ده روز بود که سایت را به روز نکردی مدیر دلسوز بگو کجا رفته بودی .بااین همه هارت وپورت که می کنی تا حالا چه گلی به سر کجا زده ای با گنده … که نمی شه شهر را مدیریت کرد.تو یک سایت را نمی تونی روزی یکبار به روز کنی پسر به اندازه قدت اظهار نظرقاد رو هم بزار تا بقیه در مورد تو نظر بدهند تا بدونی کجای کاری فقط مردباش بزار سایت

  2. اراکی گفت:

    ماهنوز امیدواریم که اشتباه نکرده باشیم هنوز چشممان به آسمان است تادست خدااز آستین منتخبانمان بیرون بیاید امیدواریم که مار در آستین نپرورده باشیم امیدواریم هنوز تبلیغات روی دیوارها دریادها باشند امیدواریم هنوز ترس ازخدازنده تر از تنبلی و محافظه کاری باشد آری ماهنوز امیدواریم. امابترسید از روز ناامیدی ما که روز خشم خداست…

  3. محمد گفت:

    نقدی بر جلسه اف ۸ برای خرید امتیاز تیم فوتبال

    در

    al-arak-club

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.