جشنواره خوراک سالم و امنیت غذایی در اراک

در این جشنواره که به مناسبت هفته محیط زیست با شعار ˈغذا، تفکر و صرفه جوییˈ برگزار شد، ده غذای محلی شامل انواع آش ها، دلمه و خوراک های محلی عرضه شد.

به گزارش مرکزی دیلی ، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی درحاشیه این جشنواره به خبرنگار ایرنا گفت: تولید و تامین منابع غذایی سالم و کافی یکی از چالش های مهم جهان است و اصلاح و بهبود الگوی تغذیه خانوار رابطه مستقیمی با طول عمر و زیست توام با آرامش دارد.

ˈامیر انصاریˈ افزود: آلودگی منابع هوا، آب و خاک از موضوعاتی است که امروزامنیت چرخه غذایی جهان را با مخاطره مواجه کرده بنابراین حساس سازی اقشار مختلف نسبت به مقوله غذای سالم ضروری است.

کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی نیز هدف برگزاری این جشنواره را تقویت آگاهی خانواده ها نسبت به ارزش گروه های غذایی و آشنایی با غذاهای سنتی و سالم عنوان کرد.

ˈنسرین یادگاریˈ افزود: شرکت کنندگان در این جشنواره بر حسب رعایت نحوه پخت سالم، تزئینات جذاب و طعم و مزه مطلوب رتبه بندی شده و به بهترین ها جوایزی اهدا می شود.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.