۵۰ مرکز فروش ماهی قرمز در استان مرکزی مجوز دریافت کردند
به گزارش مرکزی دیلی ، ‘محسن شانقی’ روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این واحد ها با نظارت دامپزشکی، شهرداری، مجمع امور صنفی، مرکز بهداشت، محیط زیست، شیلات و تعزیرات حکومتی اقدام به توزیع و عرضه ماهی قرمز می کنند.
وی اظهار کرد: همچنین گروه های ناظر شامل پنج نفر از دستگاه های متولی در راستای ساماندهی این واحد ها در سطح استان فعالیت دارند.
شانقی توضیح داد: مردم باید از خرید ماهی هایی با باله های تاخورده، لکه در اطراف دهان، رنگ پریدگی و یا برآمدگی چشم، خودداری کنند.
وی ادامه داد: با توجه به وجود بیماری های مشترک بین انسان و حیوان، بهداشت فردی باید در بین اعضای خانواده به ویژه کودکان رعایت شود.
معاون فنی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اضافه کرد: جمع آوری ماهی های قرمز در پایان ایام نوروز از طرح های مشترک دامپزشکی و شهرداری است که برای جلوگیری از رهاسازی در منابع آبی طبیعی و بروز بیماری اجرا می شود.
وی خاطر نشان کرد: ۳۰۰ هزار قطعه ماهی قرمز برای ایام عید با همکاری دستگاه های متولی برای عرضه و توزیع در بازار شهر اراک تامین شده که دارای مجوز و استاندارد سلامت است.