تولید سالانه ۳۰ هزار تن فرآوردههای دامی در استان مرکزی
به گزارش مرکزی دیلی ، حسن شریفی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: جمعیت پنج هزار نفری عشایر این استان با در اختیار داشتن ۳۵۰ هزار رأس دام سبک و سنگین، مسئولیت تولید ۲۰ درصد گوشت قرمز استان را بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: هماکنون بیشترین جمعیت عشایر این استان در دو شهرستان ساوه و زرندیه و مابقی در دلیجان و خمین ساکن هستند.
رئیس اداره امور عشایر استان مرکزی ایل مغان، کرد کلهر، شاهسون، زند راوهای، زلکی و عرب خراسانی را از ایلهای معروف استان عنوان کرد و ادامه داد: طایفه ایلها در استان مرکزی نیز شامل طایفه مستقل کلهکوهی و سنگسری هستند.
شریفی با بیان اینکه هر ساله همزمان با فصل بهار شاهد کوچ عشایر این استان هستیم، گفت: عشایر استان هر ساله کوچ خود را از فروردینماه آغاز کرده و در خردادماه به پایان میرسانند.
به گفته وی، استانهای همدان، تهران، قزوین و گیلان مناطقی هستند که عشایر استان مرکزی این مناطق را برای اسکان خود انتخاب میکنند.
رئیس اداره امور عشایر استان مرکزی اظهار داشت: تولیدات عشایر استان سالانه بالغ بر ۳۰ هزار تن انواع فرآوردهها شامل فرآوردههای لبنی، شیر، گوشت قرمز، پشم و کنسانتره دام است.