تولید سالانه ۳۰ هزار تن فرآورده‌های دامی در استان مرکزی

به گزارش مرکزی دیلی ، حسن شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: جمعیت پنج هزار نفری عشایر این استان با در اختیار داشتن ۳۵۰  هزار رأس دام سبک و سنگین، مسئولیت تولید ۲۰ درصد گوشت قرمز استان را بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون بیشترین جمعیت عشایر این استان در دو شهرستان ساوه و زرندیه و مابقی در دلیجان و خمین ساکن هستند.

رئیس اداره امور عشایر استان مرکزی ایل مغان، کرد کلهر، شاهسون، زند راوه‌ای، زلکی و عرب خراسانی را از ایل‌های معروف استان عنوان کرد و ادامه داد: طایفه ایل‌ها در استان مرکزی نیز شامل طایفه مستقل کله‌کوهی و سنگسری هستند.

شریفی با بیان اینکه هر ساله همزمان با فصل بهار شاهد کوچ عشایر این استان هستیم، گفت: عشایر استان هر ساله کوچ خود را از فروردین‌ماه آغاز کرده و در خردادماه به پایان می‌رسانند.

به گفته وی، استان‌های همدان، تهران، قزوین و گیلان مناطقی هستند که عشایر استان مرکزی این مناطق را برای اسکان خود انتخاب می‌کنند.

رئیس اداره امور عشایر استان مرکزی اظهار داشت: تولیدات عشایر استان سالانه بالغ بر ۳۰ هزار تن انواع فرآورده‌ها شامل فرآورده‌های لبنی، شیر، گوشت قرمز، پشم و کنسانتره دام است.

ممکن است بپسندید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.